Eksa weet wie je bent

Eksa heeft een uitgebreid klantenbestand, in het noorden en daarbuiten. De klanten van Eksa komen uit verschillende branches: welzijn, zorg, notariaat, tandartsbranche, MKB, productiebedrijven, zelfstandig ondernemers, enzovoort.

Dit vinden klanten van Eksa:

« Eksa heeft heel goed in de gaten wat er speelt in een organisatie. Ze vragen door, denken mee op inhoud en zien wat er nodig is. Het voelt bijna als collega’s.  Andersom zijn ze bij ons ook zo thuis dat ze precies de juiste toon weten te zetten » Candida Kalf, Wellzo (voorheen Welzijn Centraal) 

« Eksa kenmerkt zich door de no-nonsense mentaliteit. Geen poeha en als er problemen zijn lossen ze die snel op. En wat ik belangrijk vind: de relatie en het menselijke gaan bij Eksa boven het contract » Chantoine Boomsma, Boomsma Distilleerderij / Wijnkoperij B.V.

« De kennis van Eksa is gigantisch groot. Voor ons is het ook belangrijk dat ze een goeie samenwerking en korte lijnen hebben met Simplex, ons tandartsprogramma. We hebben een goed persoonlijk contact. Alles opgeteld maakt Eksa tot een heel betrouwbare partner » Esther Molenberg, Dental Dynamic

« Eksa is laagdrempelig. Waar ik ze echt goed in vind is dat ze zich aanpassen aan het kennisniveau van de ander. Zodat ik meepraat over en kan volgen waar ik uiteindelijk een besluit over moet nemen. Ze vinden je nooit dom. En het leuke is: nu onze ICT-basis stabiel is durven we na te denken over hoe we verder kunnen automatiseren » Herma Fridrichs, Zorgcentrum De Blanckenborg